Call Us

+30 2103 003 360

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Εκεί που τα όνειρα των διακοπών σας γίνονται πραγματικότητα

Boosting Efficiency and Guest Satisfaction

Stay in the Loop: Ανακαλύψτε τις τελευταίες ειδήσεις και ενημερώσεις της 360 Lettings στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 360 LETTINGS

Διαθέτουμε Πλούσια Εμπειρία σε Αυτόν τον Τομέα

“Στην 360 Lettings, είμαστε υπερήφανοι για την εκτενή εμπειρία μας στον τομέα της βραχυχρόνιας μίσθωσης και της διαχείρισης καταλυμάτων. Η αφοσιωμένη και εξειδικευμένη ομάδα μας έχει επενδύσει στη βελτίωση της τεχνογνωσίας της στη διαχείριση ακινήτων, με στόχο να διασφαλίζει ότι κάθε κατάλυμα διακοπών υπό την επίβλεψή μας λαμβάνει υψηλού επιπέδου φροντίδα και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Είμαστε εξοικειωμένοι με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων και χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία και τα κορυφαία εργαλεία του μάρκετινγκ για να αυξήσουμε τα κέρδη από τις κρατήσεις και να παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη στους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους επισκέπτες. Το εντυπωσιακό ιστορικό μας στον τομέα είναι απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσής μας στην αριστεία και ενισχύει την 360 Lettings ως τον αξιόπιστο και επαγγελματικό συνεργάτη που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε τις κρατήσεις της ιδιοκτησίας σας σε απαράμιλλα επίπεδα.

0 +
Χρόνια Εμπειρίας
0 +
Ακίνητα
0 +
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ
Couple In Acropolis
360 Lettings Interior
Greek Islands
360 Lettings Bigger Logo
360 Lettings - Pool
Διαχείριση Airbnb
Διαχείριση Airbnb

Learn More About Our Services

If you're looking for professional and reliable services in short-term rental management (Airbnb property management), then 360 Lettings is the right choice for you. With over 7 years of experience in the industry, we provide specialized Airbnb property management services for owners and renters worldwide. Visit our website to learn more about our services and contact us for any questions or needs you may have. We are here to help you make your property a profitable investment. Add 'vacation rentals' and 'rental management companies' to your search to find more about these topics

Services 2

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η 360 Lettings παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης βραχυπρόθεσμων μισθώσεων ακινήτων για διακοπές, με στόχο τη μεγιστοποίηση του εισοδήματος σας από τις κρατήσεις και την παροχή αξέχαστων εμπειριών τόσο στους ιδιοκτήτες ακινήτων όσο και στους επισκέπτες."
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Faq

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις: Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τις πολιτικές της 360 Lettings, μιας εταιρείας διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Services

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ

Επικοινωνήστε με έναν από τους έμπειρους ειδικούς μας για να λάβετε πολύτιμες πληροφορίες και εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας στη διαχείριση βραχυπρόθεσμων μισθώσεων ακινήτων.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Testimonials

TESTIMONIALS

Ανακαλύψτε τις εμπειρίες των ικανοποιημένων πελατών μας μέσω των μαρτυριών που αναρτούνται στην ιστοσελίδα μας για τις υπηρεσίες της 360 Lettings.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

Πώς λειτουργεί η 360 Lettings

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες τεχνολογίες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων της 360 Lettings! Η εξειδικευμένη μας ομάδα μάρκετινγκ και η ασυναγώνιστη υποστήριξη διασφαλίζουν εξαιρετικές εμπειρίες για τους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες. Ανακαλύψτε με τις υπηρεσίες μας και αναδείξτε το δυναμικό του καταλύματος σας!

01

Εκτίμηση ακινήτου

Η 360 Lettings ξεκινά τη συνεργασία με τη διεξαγωγή μιας λεπτομερούς αξιολόγησης του ακινήτου σας, λαμβάνοντας υπόψη κρίσιμους παράγοντες όπως το μέγεθος, η τοποθεσία, τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και τυχόν ανάγκες ανακαίνισης. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και το ενθουσιασμό μας για τη βελτίωση της απόδοσης του καταλύματός σας! Οι αξιολογήσεις μας ευθυγραμμίζονται με τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, αποτελώντας μια ισχυρή βάση για τη συνεργασία μας.

02

Προσαρμοσμένο σχέδιο διαχείρισης

Με βάση την αξιολόγηση του ακινήτου σας, η ομάδα μας αναπτύσσει μια προσαρμοσμένη στρατηγική διαχείρισης για τη βελτιστοποίηση των εσόδων από την βραχυχρόνια μίσθωση και την ενίσχυση της ικανοποίησης των επισκεπτών σας.

03

Marketing and Booking

Δημιουργούμε εξατομικευμένες καταχωρήσεις βασισμένες στις πρωτοποριακές τεχνικές SEO και αξιοποιούμε αποτελεσματικά τα κανάλια μάρκετινγκ, προκειμένου να προσελκύσουμε ενδιαφερόμενους επισκέπτες. Επιπλέον, διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τις ερωτήσεις και τις κρατήσεις, εξασφαλίζοντας την ομαλή διαδικασία για όλους τους εμπλεκόμενους.

04

Συνεχής Υποστήριξη και επίβλεψη

Η 360 Lettings προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες διαχείρισης, αποτελεσματική επικοινωνία με τους επισκέπτες και άρτιας υποστήριξης, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και άριστη εμπειρία τόσο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων όσο και για τους επισκέπτες.

Elite Residences Spotlight

Explore luxurious and affordable short-term rental properties with 360 Lettings. Comfort and style in perfect locations. Book now for your ideal getaway!

Vacation Rental Management

TESTIMONIALS

Τι λένε οι οικοδεσπότες για μας

Η 360 Lettings ήταν εξαιρετική στη διαχείριση της εξοχικής μου ιδιοκτησίας. Η εξειδίκευση και η αποτελεσματική ομάδα της 360 Lettings εξασφάλισαν το μέγιστο δυνατό εισόδημα από τις κρατήσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την 360 Lettings.

360 LETTINGS : VACATION RENTAL MANAGEMENT

Discover the Benefits of Choosing 360 Lettings

Your time matters. Discover how 360 Lettings ensures a seamless experience from start to finish.

Effortless Onboarding Process

✔ Revolutionizing Property Management

✔ Top-Tier Optimized Property Listings

✔ Custom copywriting

✔ Premium Quality Photography Services

Boosting Guest Attraction

✔ Featured Listings on Leading Booking Platforms

✔ Streamlined web mobile app

✔ Targeted digital marketing

✔ Expert reservation agents

✔ 24/7 guest service

Managing the details

✔ Dynamic pricing technology

✔ S.E.O. Friendly Listings

✔ Secure Payment processing

✔ Consistent, professional cleaning*

✔ Guest screening and damage coverage*

Caring for Your Needs

✔ Owner holds

✔ News and Tips

✔ No contractual commitments

✔ Tailored support for property owners

360 LETTINGS

Υλοποιήστε το όρομα σας στον τομέα των τουριστικών καταλυμάτων με την εξειδικευμένη υποστήριξη της 360 Lettings.

Επωφεληθείτε από τη συνεργασία με την 360 Lettings, η οποία προσφέρει στους ιδιοκτήτες παραθεριστικών ακινήτων εντυπωσιακά πλεονεκτήματα, όπως μέση αύξηση εισοδήματος κατά 64%, βελτίωση των επιπέδων πληρότητας κατά 38% και αύξηση των νυχτερινών τιμών κατά 26%. Η 360 Lettings δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων που εξασφαλίζουν μια ακμάζουσα και αξιόπιστη παρουσία στον τομέα των τουριστικών καταλυμάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Get In Touch

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας συζητήσουμε το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τη διαχείριση του τουριστικού σας καταλύματος και να προσφέρουμε μια ανώτερη εμπειρία στους επισκέπτες σας.

Εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων Airbnb

Phone Number

+30 21 1199 1719

Εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων Airbnb

Email Address

info@360lettings.com

Εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων Airbnb

Websites

www.360lettings.com

Εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων Airbnb

Διεύθυνση

Ελλάδα, Κρήτη, Ηράκλειο, Σόλωνος 23, 714 09

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ιστολόγιο μας για εσάς

How we work tortor vel orci efficitur, in venenatis felis molestie. In lobortis odio augue, id vulputate erat egestas sed. Ut euismod ipsum ut dolor hendrerit, non ultricies urna accumsan.

Εταιρείες Διαχείρισης Airbnb
Tips

Μυστικά για την Επιτυχημένη Διαχείριση Ακινήτων στο Airbnb: Πώς οι Εταιρείες Διαχείρισης Airbnb Μπορούν να Αυξήσουν τα Έσοδα σας

Καθώς η αγορά του Airbnb συνεχίζει να αναπτύσσεται, οι ιδιοκτήτες ακινήτων αναζητούν πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διαχειριστούν τις περιουσίες τους. Οι εταιρείες διαχείρισης Airbnb

Διαβάστε περισσότερα »
Βραχυχρόνια Μίσθωση
News

Βραχυχρόνια Μίσθωση: Επερχόμενες Αλλαγές στο Νομοθετικό Πλαίσιο από το 2024

Από το 2024, το νομοθετικό πλαίσιο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα θα υποστεί σημαντικές αλλαγές. Οι νέοι κανονισμοί αποσκοπούν στην εξασφάλιση δίκαιου ανταγωνισμού με

Διαβάστε περισσότερα »
Διαχείριση Airbnb
Tips

Μυστικά για Αποδοτική Διαχείριση Του Ακινήτου σας

Η επιτυχία στη διαχείριση ενοικιαζόμενων κατοικιών δεν είναι τυχαία. Απαιτεί στρατηγική σκέψη, προσοχή στη λεπτομέρεια και εξελιγμένη γνώση της αγοράς. Εδώ, παρουσιάζουμε επιπλέον λεπτομέρειες για

Διαβάστε περισσότερα »
360 Lettings Gold Logo
Your submission was successful.

Shortly, a member of the 360 Lettings team will be contacting you.

Get in toutch

Contact us and learn how we can increase your profits through short-term rentals.

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.