Έχετε ερωτήσεις;

Frequently asked questions (FAQ)

Διαβάστε τις απαντήσεις των ποιων συχνών ερωτήσεων.
Ρωτήστε μας!

Συχνές ερωτήσεις

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την 360 Lettings. Θα λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές από την ομάδα μας για τον χώρο σας καθώς και την δυναμική του. Από την στιγμή που θα συμφωνήσετε με την 360 Lettings, εσείς απλά θα υποδέχεστε τους φιλοξενούμενους σας και θα εισπράττετε τα κέρδη σας!

Η ομάδα της 360 Lettings καταχωρεί το τουριστικό κατάλυμα σας σε πάνω από 20 πλατφόρμες παγκοσμίως. Μέσω των δυναμικών αλγορίθμων προσαρμόζονται οι τιμές καθημερινά. Η ομάδα μας απαντάει άμεσα στα ερωτήματα των πελατών. Στόχος μας είναι να έχετε όσο περισσότερες κρατήσεις και καλές κριτικές! 

Τα καταλύματα που έχουν την περισσότερη ζήτηση είναι  αυτά που βρίσκονται συνήθως σε γνωστούς τουριστικούς προορισμούς, στο κέντρο της πόλης και αυτά που έχουν όμορφη θέα όπως την θάλασσα. Σημαντικότερος όμως παράγοντας για την αύξηση των κρατήσεων είναι η επαγγελματική φωτογράφιση.

Η ομάδα της 360 Lettings καταχωρεί το τουριστικό κατάλυμα σας σε πάνω από 20 πλατφόρμες παγκοσμίως. Μέσω των δυναμικών αλγορίθμων προσαρμόζονται οι τιμές καθημερινά. Η ομάδα μας απαντάει άμεσα στα ερωτήματα των πελατών. Στόχος μας είναι να έχετε όσο περισσότερες κρατήσεις και καλές κριτικές! 

Φυσικά! Μπορείτε να επιλέξετε ποιες ημερομηνίες θέλετε να κρατήσετε το κατάλυμα σας μη διαθέσιμο, ενημερώνοντας μας για τις ημερομηνίες αυτές αρκεί αυτό να μην είναι προκρατημένο. Το καλό το βραχυχρόνιων μισθώσεων είναι ότι μπορείτε να εκμεταλλεύεστε τα ακίνητα τα οποία δεν χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. 

Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε τις φωτογραφίες χρειαζόμαστε μία εβδομάδα για να καταχωρηθεί το κατάλυμα σας στις πλατφόρμες. Από τις πρώτες κιόλας μέρες μετά την ανάρτηση του καταλύματος σας θα μπορείτε να κερδίσετε χρήματα!

Η εγγραφή σας στην 360 Lettings είναι εντελώς δωρεάν! Εμείς έχουμε έσοδα μόνο όταν έχετε κι εσείς! Έτσι στόχος μας είναι η ανάπτυξη των εσόδων σας! Οι υπηρεσίες μας αμείβονται με ένα σταθερό ποσοστό από την αξία κάθε κράτησης που σας παρέχουμε. Το ποσοστό αυτό κυμαίνεται στο 15%.

Είναι σπάνιο να υπάρξει ζημιά. Στην περίπτωση που προκληθεί όμως κάποια ζημιά η ιδιοκτησία του οικοδεσπότη μπορεί να καλυφθεί από την εγγύηση της πλατφόρμας που έχει γίνει η κράτηση. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της 360 Lettings θα συζητήσει μαζί σας  και θα σας προτείνει μια κατώτατη τιμή ανά περίοδο. Στη συνέχεια με τους δυναμικούς αλγόριθμους τιμολόγησης και τη συνεχή προσαρμογή των τιμών καθορίζεται η μέγιστη τιμή διανυκτέρευσης! Στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση των εσόδων!

Φυσικά και μπορείτε! Ενημερώστε μας σχετικά με τους κανόνες (π.χ. κάπνισμα) που εσείς θέλετε, εμείς να  εφαρμόσουμε!

Η επικοινωνία με τους επισκέπτες σας είναι δική μας ευθύνη! Απαντάμε άμεσα σε όλα τα ερωτήματα τους 24/7 για να διασφαλίσουμε την ομαλή άφιξη και διαμονή τους. Η καλή επαγγελματική και άμεση επικοινωνία εξασφαλίζει καλές κριτικές και κατά συνέπεια, αύξηση των κρατήσεων.

Είστε απόλυτα ελεύθερος να σταματήσετε την συνεργασία μας, όποτε εσείς θέλετε! Η εγγραφή σας είναι τελείως δωρεάν. Μπορείτε χωρίς κανένα ρίσκο να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας και να δείτε αύξηση των εσόδων σας! Χωρίς να έχετε τίποτα να χάσετε!